Het bedrijf

EntRy Vouwgordijnen is een dynamisch bedrijf dat vouwgordijnen op maat produceert met oogmerk op de hoogste kwaliteit, voor de laagst mogelijke kosten. Dit is gerealiseerd door zowel productie als verkoop in eigen beheer te houden en de overheadkosten te minimaliseren. De intern ontwikkelde machines produceren de vouwgordijnen op een snelle en efficiente manier, waardoor de arbeidskosten laag zijn en de kwaliteit juist hoog.

Ophijssysteem vouwgordijn
Stoffen en baleinen

Ons team

Bij EntRy zijn momenteel 10 personen werkzaam op dagelijkse basis, aangevuld door een aantal scholieren die in hun vrije tijd af en toe bijspringen.

Historie

Entry is onstaan rond 2010, toen wij begonnen zijn om van thuis uit vouwgordijnen te produceren. Het concept was om productie in huis te doen en verkoop via internet, om zo goede kwaliteit voor een lage prijs aan te kunnen bieden. De website hebben wij zelf geïmplementeerd en direct gekoppeld aan de administratie en het productieproces, waardoor de kans op fouten in afmetingen nihil is.

Al snel hebben we een machine ontwikkeld die het mogelijk maakte zeer rechte tunnels te stikken, gezien dit met een gewone naaimachine nagenoeg onmogelijk is.

In eerste instantie is samengewerkt met een extern naaiatelier, die het knippen en zomen voor haar rekening nam. Ondertussen is dit naaiatelier opgegaan in EntRy zelf.

Dimensions et
Vouwgordijnen productie

Na het eerste jaar werd de thuisomgeving te klein en is EntRy verhuisd naar een bedrijfspand van ong. 80m2 in het dorpje Lithoijen, waar de productie is uitgegroeid tot 3 tunnelmachines en een team van 5 personen. In deze periode zijn wij gestart om ook in België en zelfs Frankrijk te leveren. Met name België vormt een groot deel van de afzetmarkt.

In 2015 werd ook de ruimte in Lithoijen te klein in vanaf 2016 zijn wij actief aan de Hertogensingel 107 te Oss, in een pand van meer dan 500m2 en een team van 10 personen.

In het nieuwe pand is EntRy tevens begonnen met de productie van rolgordijnen en ook worden nu overgordijnen, wavegordijnen en ringgordijnen geproduceerd.

Door de sterke groei heeft EntRy goede afspraken met leveranciers kunnen maken, waardoor de productiekosten en dus de prijzen van de vouwgordijnen laag gehouden kunnen worden, met behoud van dezelfde, goede kwaliteit.