Vouwgordijnen verduisterend

Verduisterende vouwgordijnen zijn ideaal in de slaapkamer en in de woonkamer om uw privacy te verhogen en zo min mogelijk lichtinval te krijgen. Onze dim out vouwgordijnen zijn gemaakt van lichtdichte stoffen. Deze vouwgordijnen maken de ruimte behoorlijk donker maar zijn niet geheel verduisterend. Dim out vouwgordijnen houden de zonnestralen buiten waardoor u geen last heeft van zonlicht op uw TV. U kunt geheel vrijblijvend gratis stofstalen aanvragen om te kijken welke stof in uw woning het beste past.


Ophijssysteem vouwgordijn
Vouwgordijnen slaapkamer

Vouwgordijnen op maat in verschillende stijlen en afmetingen

Als vouwgordijnenfabrikant leveren wij onze producten direct aan de consument. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en de producten aanbieden tegen de scherpste prijzen. Eveneens kunt u bij EntRy Vouwgordijnen rekenen op:

  • ✅ Een gratis EntRy Meetfoutverzekering
  • ✅ Slechts 25% aanbetaling
  • ✅ 5 jaar garantie op het systeem
  • ✅ 100% tevredenheidsgarantie
Sinds het ontstaan van EntRy zijn wij gespecialiseerd in het maken van vouwgordijnen op maat. Door de jaren heen hebben wij ons productieproces weten te professionaliseren. Zo staan wij voor vakmanschap gecombineerd met geavanceerde machines. Naast topkwaliteit vouwgordijnen, kunt u bij ons ook terecht voor:
  • ✅ Rolgordijnen
  • ✅ Overgordijnen
  • ✅ Ringgordijnen
  • ✅ Wavegordijnen

Sfeervolle raamdecoratie

Een vouwgordijn is zeer bepalend voor de sfeer in uw huis. Wilt u een moderne uitstraling creëren? Of wellicht een wat meer klassiekere uitstraling voor uw woonkamer? Voor elke wens en uitstraling bieden wij een passende stof. Indien gewenst helpen onze specialisten u graag!

vouwgordijnen
Vouwgordijnen productie

Bestel direct vouwgordijnen op maat!

Bestel uw verduisterende vouwgordijnen direct bij EntRy Vouwgordijnen of vraag stofstalen aan om inzicht in uw mogelijkheden te krijgen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een passend advies. Als specialist in gordijnen helpen wij u graag. Voor een kleine impressie van uw mogelijkheden vindt u diverse realisaties onder foto's en op Facebook. EntRy Vouwgordijnen: voor kwaliteit vouwgordijnen tegen de scherpste prijzen!