HomeKleurstalenPrijzenBestellen
EntRy Vouwgordijnen - 0412-750331

Overgordijnen

EntRy maakt ook overgordijnen op maat in dezelfde stoffen als onze vouwgordijnen. U kunt dus overgordijnen en vouwgordijnen combineren in dezelfde stof.
Wilt u een inbetween overgordijn dan kiest u 1 van onze transparante stoffen. Voor veel privacy dan kunt u een overgordijn nemen van 1 van onze semi-transparante stoffen. Verduisterende stoffen zijn ideaal voor overgordijnen in de slaapkamer.

Overgordijn inbetween

ringgordijnen

Enkele plooi

ringgordijnen

Voor de enkele plooi wordt in de breedte ca. 2 maal de hoeveelheid stof gebruikt. Deze plooi neemt minder ruimte in beslag dan de dubbele plooi en wordt vaak gebruikt bij de zwaardere en gevoerde stoffen. Overigens kunnen ze ook prima gebruikt worden voor vitrages en in-betweens.

Dubbele plooi

ringgordijnen

Voor de dubbele plooi wordt in de breedte ca. 2,5 maal de hoeveelheid stof gebruikt. De gordijnen vallen hierdoor ook wat ruimer uit. Deze plooi wordt vaak gebruikt bij vitrages en in-betweens, maar kunnen ook toegepast worden bij de (zwaardere) overgordijnstoffen.

Overgordijnen

Overgordijnen transparant

Overgordijnen

Overgordijnen

Overgordijnen

Overgordijnen semi-transparant

Prijzen overgordijnen


Opmeten en bestellen overgordijnen

Momenteel kunnen overgordijnen niet via de website besteld worden, maar wel via de mail: mail@entry-vouwgordijnen.nl of telefonisch : 0412-750331

Wat voor ons het belangrijkste is om te weten :
1. De breedte : dit is de breedte van uw rails. Oftwel de breedte die u opgeeft is de breedte die wij maken als het overgordijn helemaal gesloten is. Wij rekenen zelf uit hoeveel stof hiervoor nodig is.
2. De hoogte : de hoogte is de afstand van de bovenkant van de rails (vaak het plafond) tot aan de grond MINUS 1,5 cm. De 1,5 cm is voor ons de standaard maat die wij het overgordijn boven de grond laten 'zweven'.
4. Soort plooi: u heeft hier de keus uit een enkele of dubbele plooi
4. Het aantal delen: wilt u het ringgordijn in 1 of 2 delen? En als u 2 delen wilt, zijn deze delen dan gelijk in afmeting of is bijvoorbeeld het rechter deel groter dan het linker?

Als u deze 4 punten (breedte, hoogte, soort plooi, aantal delen) samen met de stofkeuze per mail of telefonisch aan ons doorgeeft, dan zullen wij hier handmatig een order van maken.

Andere producten van EntRy