HomeKleurstalenPrijzenBestellen
EntRy Vouwgordijnen - 0412-750331

Wavegordijnen

Wij leveren wavegordijnen in dezelfde stoffen als onze vouwgordijnen. U kunt hierbij kiezen tussen runners met een tussenruimte van 6 cm en 8 cm.

wavegordijnen
wavegordijn

Runners voor wavegordijnen

vouwgordijnen

De grootte van de golf (wave) in het wavegordijn wordt bepaald door de afstand tussen de runners. Hoe groter de afstand, hoe langer de golf. U kunt kiezen tussen twee afstanden: 6 cm en 8 cm.

Prijzen wavegordijnen


Opmeten en bestellen wavegordijnen

Momenteel kunnen wavegordijnen niet via de website besteld worden, maar wel via de mail: mail@entry-vouwgordijnen.nl of telefonisch : 0412-750331

Wat voor ons het belangrijkste is om te weten :
1. De breedte : dit is de breedte van uw rail. Oftwel de breedte die u opgeeft is de breedte die wij maken als het wavegordijn helemaal gesloten is. Wij rekenen zelf uit hoeveel stof hiervoor nodig is.
2. De hoogte van uw rail. Omdat een wavegordijn altijd onder de rail hangt is het voor ons belangrijk te weten hoe hoog uw rail is. Een standaardrail zal ca. 1 cm hoog zijn , maar sommige designrails kunnen 5cm hoog zijn.
3. De hoogte : de hoogte is de afstand van de bovenkant van de rail tot aan de grond MINUS 1,5 cm. De 1,5 cm is voor ons de standaard maat die wij het wavegordijn boven de grond laten 'zweven'.
5. De afstand tussen de runners: u heeft hierbij de keus tussen 6 cm en 8 cm runners
6. Het aantal delen: wilt u het wavegordijn in 1 of 2 delen? En als u 2 delen wilt, zijn deze delen dan gelijk in afmeting of is bijvoorbeeld het rechter deel groter dan het linker?

Als u deze 4 punten (breedte, hoogte, afstand tussen de runners, aantal delen) samen met uw stofkeuze per mail of telefonisch aan ons doorgeeft, dan zullen wij hier handmatig een order van maken.

Andere producten van EntRy