Plissé gordijnen op maat - EntRy Plissé gordijnen
HomeKleurstalenPrijzenBestellen
EntRy Raamdecoratie - 0412-750331
Hertogensingel 107 5341 AC Oss
Goedkope vouwgordijnen!

Vouwgordijnen EntRy

Plisseegordijnen op maat voor de laagste prijs

Wij zijn fabrikant en leverancier van (duo) plisseegordijnen op maat van hoogwaardige kwaliteit. U kunt rechtstreeks bij ons bestellen, waardoor u veel geld kunt besparen.
Bekijk onze stoffen en bestel eenvoudig online. Maar vraag eerst geheel vrijblijvend gratis proefstalen aan om rustig thuis te bekijken.Gratis stofstalen
Slechts 25% aanbetaling
Levertijd slechts 1 week
Gratis EntRy Meetfoutverzekering®
Verkeerd gemeten? Wij herstellen dit gratis
Persoonlijke service : 0412-750331
Meet- en monteerservice
Levering in heel Nederland en België
Plissee Transparant
Plissee Transparant


Onze plissés hebben een unieke honingraatstructuur (honeycomb). Door de dubbele laag stof zijn deze plissés de best isolerende soort raamdecoratie.

Maya (semi-transparant)

Plissee Transparant

Inca (verduisterend)

Plissee Transparant

Beste prijs/kwaliteit verhouding plisségordijnen

Gezien wij als fabrikant direct aan de consument leveren (dus geen tussenhandel), en de verkoop via internet, kunnen wij onze plisségordijnen voor zeer scherpe prijzen aanbieden, zonder in te boeten op de kwaliteit.

Andere producten van EntRy

Gratis Stofstalen

Hoe de kleur van een stof overkomt hangt sterk af van de lichtval en andere kleuren in uw interieur. Vraag daarom geheel vrijblijvend één of meerdere gratis plisseegordijnen stofstalen aan zodat u de stoffen en kleuren rustig thuis kunt bekijken en zo uw keuze kunt bepalen.

Online bestellen

Op deze website kunt u eenvoudig uw plisseegordijnen op maat online bestellen. De bestelmodule geeft zelf aan wat de benodigde informatie is.
Na het afronden van de bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail. Daarna ontvangt u per e-mail de factuur van de (aan)betaling. Zolang u nog geen (aan)betaling heeft gedaan kunt u nog veranderingen in de order aanbrengen. Na het ontvangen van de (aan)betaling zullen wij beginnen met de productie van de order. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail: mail@entry-vouwgordijnen.nl.

Atelier

Mocht u er thuis niet uitkomen, dan kunt u ons ook bezoeken. Ons atelier is gevestigd in Oss en is open van maandag t/m vrijdag van 9.30u tot 16.30u; zaterdag op afspraak. In onze bescheiden showroom kunt u onze plisseegordijnen en stoffen uitgebreid bekijken en wij bieden u hier ook volledig advies aangaande het meten, monteren en eventuele andere zaken. U kunt hier ook uw bestelling plaatsen en afhalen.

Plisseegordijnen in productie

Meten en monteren van de plisseegordijnen

Het meten en monteren is vrij eenvoudig. Mocht u onverhoopt toch een meetfout hebben gemaakt dan bieden wij u de gratis EntRy Meetfoutverzekering®: uw plisseegordijn wordt gratis vervangen door een nieuw exemplaar met de gecorrigeerde afmeting.

De instructies vindt u hier:


Opmeten plisségordijnenPlisségordijnen opmeten

Plisségordijnen monterenPlisségordijnen monteren

Meet- en monteerservice bij u thuis

Laat u liever het meten en monteren over aan een expert, dan is dat mogelijk met onze externe meet- en monteer service. Het inmeten kost € 7,- per stuk, met een minimum van € 49,- per bezoek. De kosten voor montage zijn op aanvraag.

Meet of monteer afspraak maken

Levertijd en bezorging

De levertijd van de pliseegordijnen is momenteel 5 werkdagen en de bezorging vindt plaats via een koeriersdienst. Verzendkosten zijn 20 euro per bestelling. Uiteraard nemen wij vooraf contact met u op om de datum van levering door te nemen.

Betaling

Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden:

1) Vooruitbetaling. U betaalt het volledige bedrag vooraf.

2) Aanbetaling. U betaalt 25% vooraf en 75% na levering.

In de bestelmodule kunt u aangeven waar u voor kiest. Na bestelling krijgt u van ons een factuur toegestuurd per e-mail. Betaling geschiedt door middel van overschrijving per bank.