HomeKleurstalenPrijzenBestellen
EntRy Vouwgordijnen - 0412-750331

Ringgordijnen

Wij leveren ringgordijnen in dezelfde stoffen als onze vouwgordijnen. De ringen hebben een diameter van 40 mm.

Ringgordijn

ringgordijnen

Vouwgordijn met ringgordijn

ringgordijn

Prijzen ringgordijnen


Opmeten en bestellen ringgordijnen

Momenteel kunnen ringgordijnen niet via de website besteld worden, maar wel via de mail: mail@entry-vouwgordijnen.nl of telefonisch : 0412-750331

Wat voor ons het belangrijkste is om te weten :
1. De breedte : dit is de breedte van uw roede. Oftwel de breedte die u opgeeft is de breedte die wij maken als het ringgordijn helemaal gesloten is. Wij rekenen zelf uit hoeveel stof hiervoor nodig is.
2. De hoogte : de hoogte is de afstand van de bovenkant van de roede tot aan de grond MINUS 1,5 cm. De 1,5 cm is voor ons de standaard maat die wij het ringgordijn boven de grond laten 'zweven'.
3. De kleur ringen: u kunt standaard kiezen uit zwart en rvs ( chroomkleurig). Andere kleuren kunnen we het best even overleggen.
4. Het aantal delen: wilt u het ringgordijn in 1 of 2 delen? En als u 2 delen wilt, zijn deze delen dan gelijk in afmeting of is bijvoorbeeld het rechter deel groter dan het linker?

Als u deze 4 punten (breedte, hoogte, kleur ringen, aantal delen) samen met uw stofkeuze per mail of telefonisch aan ons doorgeeft, dan zullen wij hier handmatig een order van maken.

Andere producten van EntRy