HomeKleurstalenPrijzenBestellen
EntRy Vouwgordijnen - 0412-750331

EntRy Rolgordijnen op maat voor de laagste prijs

Topkwaliteit rolgordijnen voor de laagste prijs! Wij zijn een atelier dat rolgordijnen op maat van hoogwaardige kwaliteit maakt en verkoopt in heel Nederland en België. U kunt rechtstreeks bij ons bestellen, waardoor u veel geld kunt besparen.

Bekijk onze stoffen en bestel eenvoudig online. Maar vraag eerst geheel vrijblijvend gratis proefstalen aan om rustig thuis te bekijken.

Voor persoonlijk advies en/of vragen, bel gerust : 0412-750331

Voordelen van EntRy Vouwgordijnen:
• Gratis stofstalen
• Slechts 25% aanbetaling
• Zéér rechte panelen
• Gratis EntRy Meetfoutverzekering®
• Nederlands produkt uit eigen atelier
• 5 jaar garantie op het ophijssysteem
• Levering in heel Nederland en België

Hoge kwaliteit rolgordijnen voor de laagste prijs

Door de produktie van rolgordijnen volledig in eigen huis te houden kunnen wij u de beste kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs. Gezien wij als fabrikant direct aan de consument leveren (dus geen tussenhandel), wij onze overheadkosten laag weten te houden, en de verkoop via internet, kunnen wij onze rolgordijnen voor zeer scherpe prijzen aanbieden, zonder in te boeten op de kwaliteit.


Andere producten van EntRy

Overgordijnen overgordijnen
Wavegordijnen wavegordijnen
Ringgordijnen ringgordijnen
Losse onderdelen losse onderdelen

Gratis Stofstalen

Hoe de kleur van een stof overkomt hangt sterk af van de lichtval en andere kleuren in uw interieur. Vraag daarom geheel vrijblijvend één of meerdere gratis rolgordijnen stofstalen aan zodat u de stoffen en kleuren rustig thuis kunt bekijken en zo uw keuze kunt bepalen.

Online bestellen

Op deze website kunt u eenvoudig uw plisseegordijnen op maat online bestellen. De bestelmodule geeft zelf aan wat de benodigde informatie is.
Na het afronden van de bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail. Daarna ontvangt u per e-mail de factuur van de (aan)betaling. Zolang u nog geen (aan)betaling heeft gedaan kunt u nog veranderingen in de order aanbrengen. Na het ontvangen van de (aan)betaling zullen wij beginnen met de productie van de order. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail: mail@entry-vouwgordijnen.nl.

Atelier

Mocht u er thuis niet uitkomen, dan kunt u ons ook bezoeken. Ons atelier is gevestigd in Oss en is open van maandag t/m vrijdag van 9.30u tot 16.30u; zaterdag op afspraak. In onze bescheiden showroom kunt u onze plisseegordijnen en stoffen uitgebreid bekijken en wij bieden u hier ook volledig advies aangaande het meten, monteren en eventuele andere zaken. U kunt hier ook uw bestelling plaatsen en afhalen.

Plisseegordijnen in productie

Meten en monteren van de plisseegordijnen

Het meten en monteren is vrij eenvoudig. Mocht u onverhoopt toch een meetfout hebben gemaakt dan bieden wij u de gratis EntRy Meetfoutverzekering®: uw plisseegordijn wordt gratis vervangen door een nieuw exemplaar met de gecorrigeerde afmeting.

De instructies vindt u hier:


Opmeten rolgordijnenRolgordijnen opmeten

Rolgordijnen monterenRolgordijnen monteren

Levertijd en bezorging

De levertijd van de pliseegordijnen is momenteel 3 weken en de bezorging vindt plaats via een koeriersdienst. Verzendkosten zijn 20 euro per bestelling. Uiteraard nemen wij vooraf contact met u op om de datum van levering door te nemen.

Betaling

Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden:

1) Vooruitbetaling. U betaalt het volledige bedrag vooraf.

2) Aanbetaling. U betaalt 25% vooraf en 75% na levering.

In de bestelmodule kunt u aangeven waar u voor kiest. Na bestelling krijgt u van ons een factuur toegestuurd per e-mail. Betaling geschiedt door middel van overschrijving per bank.